Bestel Tessa voor thuis: nieuwe abonnementen

Tot nu toe was Tessa voor zowel zorgorganisaties, bedrijven, gemeenten en consumenten verkrijgbaar in dezelfde twee abonnementsvormen: een jaarabonnement en een 3-jarig abonnement.

Vanaf vandaag is Tessa voor consumenten verkrijgbaar in drie nieuwe abonnementsvormen, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste past bij jouw situatie:Accounts

Free Trial

Projects

Projects

JAARABONNEMENT

€775

PER JAAR

Contract van 12 maanden

Betaling in 1 keer

Kosten Tessa zijn inbegrepen* 

Proefperiode mogelijk

JAARABONNEMENT

€42

PER MAAND

+EENMALIGE KOSTEN TESSA: €299

Contract van 12 maanden

Betaling per maand

Eenmalige kosten Tessa: €299*

Proefperiode mogelijk

MAANDABONNEMENT

€49

PER MAAND

+EENMALIGE KOSTEN TESSA: €299

Maandelijks opzegbaar

Betaling per maand

Eenmalige kosten Tessa: €299*

Proefperiode mogelijk

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
*Meer informatie over de abonnementen, proefperiode en de voorwaarden

Wie is Tessa?

Tessa is een klein sociaal robotje dat structuur brengt in het dagelijks leven van bijvoorbeeld je ouder,  je partner, je vriend(in) of  jezelf. Tessa kan eenvoudig worden ingesteld via een webapp door jezelf, maar ook door mantelzorgers, je familieleden en zorgprofessionals.

Je kunt via de app bijvoorbeeld een vraag of herinnering inplannen, die Tessa vervolgens op het geplande tijdstip met haar eigen stem uitspreekt. Ook kan Tessa de sfeer in huis verbeteren door voor te stellen om de favoriete muziek van je naaste op te zetten.

Zorgrobot Tessa geeft mantelzorgers, familie en zorgprofessionals de mogelijkheid om te helpen wanneer er even niemand in huis aanwezig kan zijn.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de nieuwe abonnementen en hoe je Tessa voor thuis kunt bestellen? Ga dan naar www.tinybots.nl

Laat een reactie achter